Group Info

converse jack purcell

Converse och Rick Owens -samarbetet presenterades i januari under designerns show på Lido i Venedig med det första provet av sneakers. converse chuck taylor all star är känt för sina ikoniska och mycket kända canvas sneakers, ursprungligen skapade för att spela basket. Owens är en av de mest avantgardistiska formgivarna. Amerikansk genom födelse skapade han 1994 företaget som bär hans namn, med en mycket personlig och mörk stil. Föreningen mellan de två har resulterat i en nytolkning av den klassiska Converse Chuck Taylor All Star. Klassikern Chuck Taylor All Star är över 100 år gammal, men även efter många samarbeten är det första gången dessa förändringar har skett.

Om du letar efter en sneaker som säkert kommer att vända huvudet den här säsongen, så har den helt nya Chinatown Market x Converse Chuck 70 Lo ditt namn skrivet överallt! Tillverkad i samarbete med New York-baserade märket Chinatown Market, den här skon kan se ut som vilken gammal helt vit tränare som helst på avstånd, men vid ytterligare inspektion converse chuck 70 rea och bara lite solljus kommer du att upptäcka att den är allt annat än! Tillverkad av ett ultrarent canvasmaterial, dessa låga sneakers är perfekta för alla passformar. Ett par vita snören knyter ihop skon, tillsammans med en kompletterande vit tåhätta och vulkaniserad mellansula för ett klassiskt utseende som har funnits i över ett sekel.

Det går inte att förneka att Converse maximerar några ikoniska skor - deras fortsatta popularitet tjänar som ett bevis på detta faktum. Men om du aldrig har ägnat dig åt ett par chuckar för dig själv, oavsett om du av rädsla inte kunde dra av dem eller för att du tyckte att de var alltför utbredda, är det dags att lägga de rädslor eller bekymmer du har åt sidan och slutligen köpa en par, särskilt nu när varumärkets hela webbplats för närvarande är 25% rabatt. För dem som är nybörjare går det inte converse classic chucks fel med Chucks, oavsett om du väljer högt eller lågt, även om vi är partiska i detta helt grädde par Chuck 70-tal för en ännu mer vintage-atmosfär.

För några dagar sedan välkomnade Converse tillbaka Tyler, The Creator med lanseringen av Converse x GOLF WANG -kollektionen. Efter denna framgång har Converse tillkännagivit ytterligare ett samarbete denna gång med Hiroshi Fujiwara. Duon introducerar det nya Converse X Moncler FRGMT-paketet. Det senaste samarbetet är centrerat på enkelhet samtidigt som det skapar en djärv och detaljerad stil. En blandning av unika och minimalistiska detaljer finns  converse jack purcell i överflöd. Converse har valt två av sina mest anmärkningsvärda silhuetter från sina arkiv: Jack Purcell och Chuck 70.
Share:

Users

Newsfeed

  • No items