Group Info

goedkope air jordan

Een paasweekend is voorbij, March Madness is ten einde en 's werelds grootste schoenenmerken houden de bal in april aan een rollen met een reeks aansprekende drops. Deze week zien we nieuwe hitte van Jordan Brand, Nike, adidas, Converse en nog veel meer die op de planken komen, maar voordat we ingaan op de tien beste releases van deze week, laten we samenvatten wat er vorige week gebeurde. HYPEBEAST was gezegend met de aanwezigheid van een levende legende op de aflevering van Sole Mates, namelijk Stan Smith, die - je raadt het al - de adidas Stan Smith besprak. We hebben ook het gedetailleerd overzicht gegeven van de CLOT x Nike Air Max 1 "K. O. D. CHA. 'De Swoosh  air jordan verkoop online   en de Jumpman maakten allebei een hoop herrie. Jordan Brand heeft zijn volledige Air Jordan retro-collectie voor de zomer 2021 onthuld, en we hebben  te voet zowel de Air Jordan 1 "Pollen" als de Air Jordan 1 "Electro Orange" bekeken.

Een wordt niet meer winterklaar dan de Nike SFB Canvas Boot Black White. Dit robuuste en slijtvaste silhouet is ontworpen voor alle omstandigheden. Het is de eerste keer dat de Special Field Boot als Sneakerboot te zien is. Dat brengt het geheel nieuwe look waarbij de conventionele stijl van een iconische sneaker wordt gecombineerd met de functionaliteit van een laars. Laten we eens nader bekijken wat u van ditgene ontwerp kunt verwachten. Een bovenwerk is een combinatie van nubuckleer met nylon material en mesh. Dit is een serieus stoere schoen die zowel comfort als duurzaamheid biedt. De nauwsluitende binnenvoering zorgt voor het ultrazachte pasvorm, maar aan de buitenkant ben u nike goedkope sale beschermd tegen regen of sneeuw. Dat klopt, ditgene is een van de weinige releases die compleet waterbestendig is.

Converse Japan heeft gloednieuwe versies van zijn ALL STAR onthuld. Deze keer heeft een schoenenlabel het silhouet gewassen in donkere zure kleurstoffen van rood en blauw - een vervolg op Converse Japan's met verf bespatte ALL STAR Coupé. Beide kleurstellingen worden geleverd met glanzende zwarte veteroogjes, aangevuld met ton-sur-ton veters die de tong bedekken. en voorvoet. Het kenmerkende 'ALL STAR'-patchlogo van  converse sneakers verkoop  is op de mediale wanden geplaatst en komt uit het tweekleurige bovenwerk van de schoen. Naast subtiele details zoals zwarte stiksels en dubbele ventilatieopeningen, is de schoen afgewerkt met een slanke zwarte rubberen neus en het tussenzool die is bedekt met beschermende tape voor extra functionaliteit.

Jordan Brand heeft de nieuwste Air Jordan 35 PE van Boston Celtics-forward Jayson Tatum onthuld: een op tijgers geïnspireerde 'Animal Instinct'. Het knipoog naar Tatum's felheid, snelheid en vasthoudendheid op het veld, de 'Animal Instinct' maakte zijn debuut in de Celtics 'wedstrijd op 31 maart tegen de Dallas Mavericks en collega Jordan Brand-familielid Luka Dončić. - make-up uit het verleden knikte naar alles, van zijn tatoeages tot de sterke vrouwen in zijn leven - maar toch is de "Animal Instincts" een van zijn meest intuïtieve stijlen tot nu toe. Spatborden, hakken en tongen zijn bedekt met een camouflage-achtige oranje, olijfkleurige en zwarte tijgerprint en werken goedkope air jordan sale met neonoranje op de Flightwire van het kwartpaneel plus neonoranje veters, kelen en hiellipjes voor een wilde look.
Share:

Users

Newsfeed

  • No items