Group Info

adidas stan smith

Οι Blondey και adidas έχουν δημιουργήσει μια ακόμη συνεργασία με το Superstar για να παρακολουθήσουν την καλοδεχούμενη κυκλοφορία του Δεκεμβρίου "Starlight Blue". Λαμβάνοντας ένα κλασικό χρώμα "Core Black / Cloud White" που χρονολογείται από τις πρώτες μέρες του Superstar αλλά αναστρέφοντας το σενάριο με μια ολοκληρωμένη κατασκευή, η κυκλοφορία σηματοδοτεί την τέταρτη επίσημη συνεργασία των δύο instructions και η απλή, αποτελεσματική παλέτα του ξεκινά πίσω Το λανσάρισμα του 2019 και το καπνό μαύρο στυλ Το πάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από ένα μερικώς ημιδιαφανές TPU μαύρου τζετ και επικαλύπτεται με ένα λευκό γραφικό adidas superstar φθηνα Several Stripe, γλωττίδα λευκού τακουνιού με μαύρο μαρκάρισμα και μια χρυσή σφραγίδα "Blondey" μεσαίου ποδιού.

Η zamberlan ήταν αρκετά ήσυχη για να ξεκινήσει το 2021, αλλά το NMD R1 είναι εδώ σε μια νέα παράσταση «Mesa» που μπορείτε να διατηρήσετε στον πάγο για τη σεζόν Φθινόπωρο 2021. Παρόλο που βρισκόμαστε στα μέσα του χειμώνα και προετοιμάζουμε την Άνοιξη, αυτό το NMD R1 διαθέτει ένα χρωματιστό σιτάρι που βλέπουμε συνήθως για τους φθινοπωρινούς μήνες. Ντυμένος με Mesa, Light και Core Black, το πάνινο παπούτσι διαθέτει ένα υφασμάτινο άνω μέρος σίτου Mesa που απαιτεί ομαλή επικάλυψη TPU για να καλύψει τα πλαϊνά πάνελ και τη γλώσσα που δίνει ορισμό στην επωνυμία των Three Stripes.  adidas nmd r1 φθηνα Greece Η τονική λεπτομέρεια συνεχίζεται στα κορδόνια, το branding της γλώσσας, το ένθετο της φτέρνας και το βύσμα EVA ενώ μια λευκή ενδιάμεση σόλα Boost και εξωτερική σόλα από μαύρο καουτσούκ τελειώνει τη σχεδίαση. Παρόλο που φαίνεται τέλειο για τη σεζόν Φθινόπωρο, ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να είστε προετοιμασμένοι για τη σεζόν Φθινόπωρο 2021 τώρα;

Παρά την αδιάκοπη κριτική, ο zamberlan Yeezy συνεχίζει να κινεί το προϊόν. Ορισμένες πρόσφατες προτάσεις (π. χ. Yeezy BOOST 380 "Covellite") δεν έχουν ξεπουλήσει αμέσως σαν ζεύγη του παρελθόντος, αλλά άλλες όπως το Yeezy Foam Runner "MXT Phase of the moon Grey" όχι μόνο εξαντλήθηκαν αμέσως, αλλά κερδίζουν σχεδόν το 300% έναντι των τιμή λιανικής στην αγορά μετά την αγορά.  adidas yeezy Ελλάδα Online Shop Ενώ η μοίρα του δεν έχει ακόμη ξεδιπλωθεί, το Yeezy 450 Slides σύντομα θα βοηθήσει τον Kanye West να φέρει τα πάνινα παπούτσια του με την υποστήριξη του zamberlan σε όλους όσους τα θέλουν. Προεπισκόπηση τον Αύγουστο του 2019 ως μέρος μιας ιστορίας για το Forbes, το απογυμνωμένο παπούτσι, το Yeezy 450, εμφανίστηκε πρόσφατα στο Instagram του Kim Kardashian West.

Ενώ το adidas Stan Jones έχει παγιωθεί ως κλασική σιλουέτα, το The Brand Together with the Three Stripes ενημερώνει το μοντέλο. Εξυπηρετώντας μια σύγχρονη λήψη, το Stan Jones μπορεί να υπερηφανεύεται για μια νέα τολμηρή εμφάνιση. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '70, το adidas Stan Smith έχει γίνει εικονίδιο στον κατάλογο της adidas. Η συνεργασία μεταξύ του Σταντ Σμιθ και της adidas ήταν πολύ επιτυχημένη. Με αμέτρητες παραλλαγές χρώματος και σχεδίασης, το μοντέλο έχει κερδίσει θέση σε διάφορες γενιές. Ενώ η νεότερη επανάληψη απομακρύνεται ελαφρώς από τον προκάτοχό του, το κλασικό DNA παραμένει το ίδιο. Αποτελείται από διαφορετικές αποχρώσεις του λευκού σε ολόκληρο το σχέδιό του, το Stan Smith κάνει ένα συνολικό συνδυασμό χρωμάτων.  adidas stan smith Greece Το πάνω μέρος του παρουσιάζει κλασικό δερμάτινο υλικό ενώ ένα σετ ιμάντων επιβάλλεται στο πάνω μέρος.
Share:

Users

Newsfeed

  • No items