Group Info

adidas superstar slip on wit



adidas schoenen zwart dames Generatie na generatie leeft de adidas Originals Superstar als een stijlicoon. De eerste Superstar debuteerde in 1969 als basketbalschoen, maar werd al snel een statement-kick voor de straat. De Superstar van vandaag is een perfecte weergave van de iconische stijl waar iedereen van houdt. Het heeft een glad bovenwerk van leer en of textiel voor verbeterde duurzaamheid en is afgewerkt met de iconische 3-Stripes voor stijl en shell-teen voor bescherming.

adidas schoenen blauw rood Populair op het gebied van basketbal, skateboarden en hiphop, de adidas Originals Superstar casual schoen geeft je de perfecte hoeveelheid streetstyle. Een bovenwerk van gecoat leer verbetert de duurzaamheid van de schoen, terwijl de kenmerkende rubberen schaal op de teen bescherming biedt. Houd het officieel met het klassieke Originals-embleem op de tong en het 3-Stripe-logo op de zijkanten. Blijf in stijl met de adidas Superstar.

adidas schoenen heren groen De Adidas Superstar Vulc Adv neemt een streetwear-legende uit de jaren 80 en maakt er een moderne skateboardsneaker van. Afgeslankt en lichtgewicht, deze classy ogende performance schoen heeft een leren en synthetische bovenkant. Schokdemping in de hiel en een Vector Traction-buitenzool geven skaters veel grip. Dit specifieke silhouet wordt geleverd in het wit met zwarte accenten op de Three Stripes, tonglogo en hiellip. Gouden afwerkingen op de adidas-branding geven de Adidas Superstar Vulc Adv zijn premium aantrekkingskracht.

adidas superstar slip on wit In een tijd waarin we onze vrije tijd graag doorbrengen op stranden en meren, wordt de Superstar uitgebracht als een lichtgewicht zomerversie. Hoewel de basisconstructie trouw blijft aan het origineel uit de jaren 80, met behoud van de gebroken witte kleur op de zool en de schelpneus, wordt het klassieke leren bovenwerk vervangen door de revolutionaire Primeknit-stoftechnologie van adidas. Een perfecte keuze voor het warmere seizoen, omdat het materiaal een hoog ademend vermogen heeft en verbeterde vochtafvoerende eigenschappen.

https://www.nicestijll.com/
Share:

Users

Newsfeed

  • No items