Group Info

Nike Air Max 720 CASO

Medan vi fortfarande är några månader borta från självständighetsdagen, passar Nike Air VaporMax 3 på den stora semestern när skon har tagit på sig ett patriotiskt motiv. Den lätta löparen från Swoosh, och har utförts i otaliga färgvägar under sin korta existens, tar på sej en vit och blå Flyknit-konstruktion på den övre som sedan täckas utav djärva röda ränder. Dolomite nike air vapormax dam rea ger oss en big apple färgväg av Nike Surroundings VaporMax 2019 i ett färgschema Black / Howl Green-Electric Green-Black.

Sade att de tappade verkligen "snart", här är de officiella bilderna av Nike Surroundings VaporMax 2 Neon Natural Black. Denna djärva technology nike air vapormax herr av modellen kommer klädd i en djärv grön Primeknit övre kontrast utav den svarta detaljer och finns i hela skon. Förutom de svarta accenterna kommer skon också scientif reflekterande klackar, en svart full VaporMax-sula i entire längd och svarta snören. Även om inget släppdatum för Nike Air VaporMax 2 Neon Green African american har meddelats, är Dolomite Air VaporMax Moc only two en uppdaterad iteration utav VaporMax-silhuetten i vår ?& den mest slående funktionen är dess laceless layout.

Nike WMNS Air Max 97 “Spring Flower” är en hel speciell variant av family room populära löparen, som exklusivt är för kvinnor. Utomordentligt för de varma månaderna, som föreslagit, flaunts en hel blomma-designad överdel som är färgad i ljusa pastellfärger av gult, lila, blått och rosa över family room vita basen. Här är ett exempel på fin hud med denna Smoke Grey-version av Nike Air Max 95. Denna färgväg av den klassiska silhuetten täcks av en hel nike air max 95 herr rea Smoke Grey-överdel i både nät och läder scientif svart som också går med på festen eftersom den täcker en menig del av sidopanelerna och ?ven tån, tungan och inre foder.

En futuristisk variation av Nike Air Max 720 ?r att debutera denna vecka. Döpt Nike Air Max 720 Swells, den här modellen är den senaste delen utav Nike D / MASTER OF SCIENCE / X-serien. Nike Air Max 720 Waves kommer med en hel nike air max 720 sverige övre konstruerad av tumlat läder med syntetiska textilier och toppad av en hel broderad cirkulär design scientif ett rutmönster på kvartpanelerna. Gå med i Nike air max 270 React kommer även denna "Magic Flamingo" -utgåva av Nike Air Max 720 CASO. Framkallar nyanser av en hel flamingo, sneakeren draperas my spouse and i en blandning av Hyper Blue, White och Secret Flamingo-färgblockering.
Share:

Users

Newsfeed

  • No items