Οι τυπικές ασπρόμαυρες αποχρώσεις | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
lenbroee
lenbroee Sep 10 '20
Το Nike Sportswear ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την προσαρμογή με ειδικές επιλογές για το air jordan φθηνές Greece και το Air Max 98. Προσφέροντας ζωντανά χρώματα κρυμμένα κάτω από ένα λευκό κλωστοϋφαντουργικό κέλυφος, και οι δύο αυτές κλασικές σιλουέτες Coleman επιτρέπουν στον χρήστη να προσθέσει τη δική του περιστροφή αφαιρώντας όσα περισσότερα - ή τόσο λίγο - από το τραγανό περίβλημα που θέλουν.

Η μαύρη βάση της σιλουέτας έρχεται με έντονα αντίθετες αποχρώσεις των "Magma Orange" και nike air vapormax φθηνές που ρέουν στις συνθετικές επικαλύψεις, συμπεριλαμβανομένων των πάνελ rustle, swish και των οπών. Άλλα χαρακτηριστικά επωνυμίας μπορούν να βρεθούν στο έμβλημα γλώσσας Air 270 React, τακούνι τακουνιού και ανυψωμένος έλεγχος απορρόφησης κραδασμών. Το μοντέλο στηρίζεται σε μια μαύρη μεσαία σόλα και φλογερή κόκκινη φούσκα φτέρνας, δεμένη μαζί με μαύρα κορδόνια για συμπληρωματικό φινίρισμα.

Παρόλο που το συνολικό σχήμα μπορεί να είναι διαφορετικό, το ήθος του άνω μέρους παπούτσια new balance γυναικεία είναι αναμφισβήτητα Air max tn 1 . Αναγνωρίσιμες μαύρες επικαλύψεις μεσαίου ποδιού καθώς και φούτερ με μπλε σουέτ και κομμάτια τακουνιού βρίσκονται πάνω σε μια βάση λευκού πλέγματος, με μπλε δερμάτινα Swooshes να φέρουν στιλ.

Τα ζευγάρια των ανδρών χρησιμοποιούν ως επί το πλείστον δροσερό μπλε aqua και νέον υψηλής θερμοκρασίας για τόνους, παπούτσια new balance ανδρικά ενώ τα γυναικεία στιλ προσθέτουν έντονα πορτοκάλια και φωτεινά πράσινα στο μείγμα. Οι τυπικές ασπρόμαυρες αποχρώσεις δένουν τα πάντα σε κάθε ζεύγος, και αρκετές κάνουν βαριά χρήση από διαφανές διαφανές υλικό TPE επίσης για μια εμφανή εμφάνιση.
Share: