Mens første titt på dette settet | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
lenbroee
lenbroee Sep 10 '20
Designmessig gir merkevaren et konseptuelt "tidsreise" -tema preget av nike herre sko salg-fargepopper og en samlet holdning fra 90-tallet. Uppers, som antyder en vintage appell, avslører et utslitt utseende som sies å formidle en tilbake-fra-fremtiden-opplevelse. Selve colorwayen er imidlertid mer representativ for klassisk estetikk ettersom kremtoner kjører basekonstruksjonen mens treff av rødt, lilla, vannblått og brunts merke andre steder.

2020 flyr absolutt forbi imedens Fall bare er, men nike air max 97 hvid dame en håndfull måneder borte, og det ser lace til at Nike allerede er i forberedelse for å gi ut tilbud om fottøy som gjenspeiler sesongens bladskifte. Og når høsten ruller rundt, setter pris p? “hvete” joggesko å vise ansikt, og en av variasjonene som vil være tilgjengelig for deg i år, er denne kommende Nike Air Max 97 colorway.

Nikes uoffisielle fottøy med USA-tema har merkbart økt tempoet i det siste når det gjelder avsløringer, og nike air force 1 herre tilbud det siste som dukket opp på scenen er denne forestående Kyrie 6 colorway. Mens den hoops-klare modellen allerede har utgitt med et patriotisk opplegg, kan dette kommende avdraget betraktes som en m?jligheter versjon, slik det gjenspeiles i fargearrangementet.

Denne iterasjonen av Tinker Hatfields design nike air vapormax plus billig ble kunngjort sammen med en Air Force 1-trio, og har skinn som børster av med en persons unike slitemønstre. Mens første titt på dette settet med Air Max 90 bare avslører to ikke-slitte par, och Air Force 1, vil 30-årsjubileet silhuetten gi ut i tre ensembler inspirert av "Home" og "Away" teamfarger. Likevel, like imponerende och samlingens brente oransje og rike marineblå paletter er, er den mest bemerkelsesverdige funksjonen på denne forestående utgivelsen juvelen Swoosh plassert på profilene.
Share: