Kopen Adidas Swift Run | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
woogn
woogn Oct 14 '19
adidas Originals heeft gestaag indruk op ons gemaakt met nieuwe modellen voor 2017, met bijgewerkte versies van de ClimaCOOL als de meest recente head-turner. Kopen Adidas Swift Run Deze maand wordt ook de geheel nieuwe Swift Run gelanceerd, een schoen geïnspireerd op hardloopschoenen uit de jaren 80 en bijgewerkt met een Primeknit-bovenwerk, spuitgegoten EVA-middenzool en TORSION-middenvoet voor ondersteuning

https://www.snkrall.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/S/w/Swift_Run_Shoes_White_B37731_01_standard.jpg

De Adidas Swift Run te Koop werd oorspronkelijk geïntroduceerd afgelopen zomer, en voor Paaszondag zullen adidas Originals twee nieuwe, door de lente geïnspireerde kleuren voor mannen en vrouwen vrijgeven. Beide met Primeknit-constructie, sokachtige kragen, subtiele Three Stripe-logo aan de zijkanten bovenop een EVA-middenzool en zwarte rubberen buitenzolen. Het damespaar wordt geleverd in Aqua en het herenpaar op een paarse toon.

adidas 'gebruik van geweven Primeknit op hun nieuwste silhouetten gaat door terwijl de minimale Adidas Swift Run Lage Prijs, een performance-schoen die zich richt op de hele dag lichtgewicht comfort, aankomt in twee nieuwe kleuren: paars en groenblauw. Het eerste heeft een meerkleurig bovenwerk met hints van rood en blauw op de rijke paarse basis, terwijl het laatste paar felroze en rode accenten biedt. Beide nieuwe iteraties hebben een geverfd ontwerp met drie strepen en een minimalistisch veter-systeem omwikkeld met contrasterende details op de kraag om het uiterlijk van de schoen zo gestroomlijnd mogelijk te houden. De demping wordt verzorgd door een klassieke EVA-middenzool en rubberen buitenzool voor een retro-contrast met het futuristische bovenwerk.

Gaan met een dagelijkse sneaker met een stijlvolle look is het nieuw onthulde Adidas Swift Run Schoenen silhouet. Na een blik op de witte en roze kleuren, kun je ook uitkijken naar de adidas Swift Run Primeknit Black Multicolor iteratie die binnenkort verschijnt. Deze release heeft een volledig zwart Primeknit-bovenwerk gemarkeerd met Multicolor-garenborduurwerk op de vamp en de hiel. Het bevat een gegoten EVA-middenzool voor lichtgewicht en een rubberen buitenzool.

adidas Originals presenteert zijn nieuwste hardloopsilhouet, de Adidas Swift Run Dames/Heren. Geïnspireerd door hardloopmodellen uit de jaren 80 in het adidas-archief, vertaalt het Swift-silhouet duurzame ontwerpelementen in een moderne context om een ​​opvallend, veelzijdig silhouet te creëren. Voor de inaugurele release presenteren twee iteraties de schoen in zijn puurste vorm in zowel heren- als damesmaten. Met een volledig Primeknit-bovenwerk, presenteert elke schoen een strikt tonale constructie van boven naar beneden, gecompenseerd door een kenmerkend meerkleurig garenborduurwerk op de vamp en de hiel. Deze wordt vervolgens bovenop een spuitgegoten EVA-middenzool met TORSION®-middenvoetsysteem geplaatst voor pure atletiek in de jaren 80.

www.snkrall.com
Share: