2 évvel az első kibocsátás után megszűnt | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
bahadir kozbinay
bahadir kozbinay Sep 29 '19

A tényleges Asics Gel-Lyte 3-t Shingeyuki Mitsui hozta létre, és az Asics Onitsuka Tiger cipőt eredetileg 1990-ben indította el. A legjobb minőségű volt, hogy a legnagyobb teljesítményű futócipő volt, mert könnyebb volt a súlya, sokkal kielégítőbb , valamint a teljesítményalapú, mint számos más lábbeli ezekben a napokban. Ez bemutatta a valódi ikonikus felosztott nyelvet, amely megváltoztatta a legtöbb lábbeli jelenlétét. A stílushoz társított bolygón a ténylegesen megosztott nyelv volt az elsődleges jellemzője, azonban a sportolók számára ez volt a tényleges háromsűrűségű adat-kompressziós öntött AVOI középtalp, ami valójában távol volt.

A sok Mitsui-nak ismeretlenül kellett találnia brutális versenytársait az Asics-hez kapcsolódó árfolyamokon belül, valójában a Gel-Lyte 3 előtt észrevette, hogy a naphoz viszonyított szelíd illeszkedik. Mint például számos forradalmian új Asics futócipő szállítása, valamint a dobozon kívüli javaslatok, az aktuális javasolt stílus, valamint a Mitsui munkáltatóival kapcsolatos sokféle megjelenés, ezek az emberek rettegtek arról, hogy az Asics általános fogalma ez a márka új cipője veszélyezteti a teljesítményt, mint a tervezést.

Szerencsére ezek az emberek végül megtalálták saját érzékszerveiket, és a lábbelit is engedélyezték az építés és a kisütés tekintetében. A hátsó látószögben talán nem férnek hozzá az Asics Gel-Quantum 90 cipőhöz, és meghatározta, hogy a teljes lábbeli teljesítménye és a tényleges lábbeli típusa végső soron lehetővé tegye, hogy valószínűleg a legkeresettebb az Asics hátterében.

Miután a lábbelit felfedték, ez jelentős keverést váltott ki a működési környéken, mivel jelentősen átalakította az Asics Caterpillar cipők olcsó Kayano futócipő futócipőjét. A tényleges Gel-Lyte 3 azonnal megnyomta az életmódhoz kapcsolódó tényleges korlátokat, valamint az általános teljesítmény cipőket a szemet gyönyörködtető színeivel és a jellegzetes stílusával.

A ténylegesen izmos felső épületsel és a húsos egyedekkel együtt a sportolók felfelé fordultak a cipő mentesítésénél, hogy pontosan el tudják érni az Asics elkötelezettségét a teljesítményvezérelt cipőkkel kapcsolatban. A hihetetlen Asics Mexikó 66 Paraty cipője, mint a legjobb futócipő, a korábbi 90-es évek elején, mivel ez a sportolókkal szemben támasztott követelményeket illeti a sokkal több párnázottság és a segítségnyújtás tekintetében.

2 évvel az első kibocsátás után megszűnt a tényleges Gel-Lyte 3, ami a 2000-es évek közepén, valamint az atlétikai cipőkhöz kapcsolódó, gyorsan elfoglalt kandallót teremtett a bolygón. új colorways, valamint az anyagok kombinációi, valószínűleg az Asics által kínált legkedveltebb évjáratú sportcipők. Az egyének megtalálják az aktuális Asics karbamid-peroxid gélt Lyte 3 sötét, fehérített, szürke, sárga színű és vörös színűek között, a további colorways között.

Share: