Adidas EQT kopen | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
Sandra87
Sandra87 Sep 23 '19


www.snkrsover.com

Adidas EQT Dames was een belangrijk onderdeel van de marketinginspanningen van Three Stripes in de jaren 1990 en de adidas EQT basketballijn werd gevierd in een aantal retro- en samenwerkingsreleases. De lopende voorgangers van de EQT waren tot nu toe vrijwel vergeten, met de Adidas EQT Heren die een comeback maakte. Het ‘Nu en dan-pakket’ is gepland voor een release in december 2010, ongeveer 20 jaar nadat de OG witte / groene / grijze / zwarte gewrichten in ’91 zijn teruggekomen, met een trio nieuwe kleuren om de mix wat pittiger te maken.

Adidas Originals combineert het beste van twee werelden en heeft zojuist enkele van hun beste vintage hardlopers geüpgraded met het moderne voordeel van Boost-schuim. Introductie van de Adidas EQT goedkoop en Equipment Racing 91/16, elk met hun OG-constructie bovenaan, maar aangepast met boostzolen voor een perfecte combinatie van oude en nieuwe adidas-technologie. Vandaag bekijken we twee colorways van de EQT-ondersteuning en een versie van de EQT Racing die beide gepland zijn voor een release in eind januari, maar we kunnen aannemen dat meer Boost-geïnfuseerde klassieke hardlopers in 2016 onderweg zijn.

Dankzij Pusha T is de Adidas EQT Sale opnieuw relevant geworden. Nu de retro-runner zich tot op zekere hoogte opnieuw heeft gevestigd, introduceert het merk opnieuw de OG "Racing Green" colorway, maar met enkele zieke upgrades van de schoen die op sommige manieren hulde brengt aan Pusha's twee samenwerkingen. De colorway hier is wat je zou verwachten, maar het verhoogde niveau van materialen zoals de suede en slangenhuid is dat niet.

Een van de beste modellen waarmee adidas de laatste tijd heeft samengewerkt, is de Adidas EQT kopen, en vandaag krijgen we nog een indrukwekkende kleurenmanier perfect voor de sombere herfstdagen. Zwart, grijs en wit zien er echt goed uit op elke schoen, maar de kleurblokkering op deze EQT is fantastisch, met een bovenwerk bestaande uit lichtgrijs suède, met hints van zwart over de neus en het zijpaneel. Een witte tussenzool biedt een schril contrast met de donkere tinten van de rest van de sneaker, waardoor dit weer een hit van adidas is.

Share: