True Red en Light Olive colorway | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
fenmi99
fenmi99 Sep 11 '19
Gekleed in een Sail, Black en Varsity Maize Nike Kyrie Heren Nederland. Deze Air Jordan 1 is gemarkeerd met verschillende teksten in de hele schoen. Die omvatten "Wear Me" op de tongen, "No Photos" op de hielen, "Please Crease" op de tenen, "Sorry, dit paar is niet genummerd" op de binnenvoering van de linkerschoen en "General Release" op de rechts. "Not For Resale" op de tussenzool en "No L's" op de binnenzool completeren het thema.

Meestal lijken de Nike KD Heren Nederland en low-top modellen van dezelfde sneaker precies op elkaar, maar dat geldt niet voor de Jordan XI Low Retro IE. Oorspronkelijk uitgebracht in 1996 en gedragen door Jordan tijdens de NBA Playoffs van hetzelfde jaar, beschreef Tinker Hatfield zijn motivatie achter deze schoenafwijking als "Ik was meer geïnteresseerd in het doen van een lage top die deels de Jordan XI was, maar frisser." Het resultaat was olifantenprint, mesh-uitsparingen, stiksels overal en een iconische AJXI-buitenzool. De nieuwste versie van de Air Jordan XI Low Retro IE maakt deel uit van het "Highlighter Pack" en beschikt over een "Rio Teal" colorway.

De Nike LeBron Heren Nederland heeft altijd een grote aanhang gehad en gaat nooit te lang mee in de schappen. In tegenstelling tot andere Jordan-modellen, deelt de Low-versie die populariteit en lijkt elke release ook snel op te schalen. Voor de nieuwste versie van de Air Jordan 11 Low keek Jordan Brand naar de paasvakantie voor inspiratie. Ze zijn gebouwd met een bovenwerk van wit leer, voorzien van een smaragdgroen lakleer spatbord met iriserende gloed en zitten bovenop een ijzig blauwe doorzichtige buitenzool.

https://www.schoenenstyle.com/
Share: