Er is ook een nieuw vetersysteem dat langs | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
fenmi99
fenmi99 Sep 10 '19
Het nieuwe ontwerp heeft ook een Adidas Yeezy Boost 350 V2 Heren Sale constructie met een gebreid bovenwerk gewikkeld in rekbaar net. Aan de binnenkant staat adidas garant voor een superieure pasvorm door het aanbrengen van zones met schuimlaag langs de binnenvoering van de schoen die de voet op zijn plaats vergrendelt en een ondersteunende compressie biedt. Als gevolg hiervan voldoet de schoen aan de voet van de drager.

Naarmate moderne trainertechnologie Adidas Yeezy Boost 700 V2 Heren Sale, is het altijd het klassieke archiefmateriaal waar mensen graag over schreeuwen. Met adidas bijvoorbeeld, gingen hun recente releases helemaal over het mengen van het oude met het nieuwe, met een duidelijke visie dat 3 strepenarchiefstijlen op een of andere manier opnieuw kunnen worden uitgevonden voor de moderne drager. Moderne klassiekers, zoals sommigen ze kunnen noemen, hebben adidas niet alleen klassieke stijlen uit het archief vrijgegeven, maar ook gloednieuwe silhouetten geïntroduceerd, die in de archieven keken voor ontwerpinspiratie. Dit concept heeft de afgelopen jaren de weg vrijgemaakt voor nieuwe silhouetten zoals de EQT, de NMD en de N-5923, die elk hun eigen unieke dosis inspiratie voor archiefontwerp hebben. Het nieuwste silhouet dat het ethos van de ‘moderne klassiekers’ volgt, is de adidas Deerupt-trainer, ontworpen rond het concept van 80-jarig runner-silhouetten en de beroemde middenzooltechnologie van die tijd, het Dellinger-websysteem.

Volledig verpakt in gaas en gestyled in heldere Adidas Y-3 Heren Sale, is de Deerupt absoluut een sneaker die het vermelden waard is in termen van moderne esthetiek. De sneaker is geïnspireerd op de adidas Marathon en de adidas New York-silhouetten en heeft nog steeds het legendarische snor-detail op de hiel van de schoen.

https://www.snkrall.com/
Share: