nike air max 1 dames sale | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
barnetete
barnetete Jul 19 '19

De nike internationalist dames zwart wit is een ultramodern levensstijlsilhouet dat put uit de onderscheidende, technologische aspecten van eerdere Nike-schoenen. De LunarCharge is niet zomaar een retro-versie De neopreen bovenkant van de luchtstroom, de hoekige lijnen van de luchtstroom, de knusse bootieconstructie van de Air Presto, de vertrouwde oogverblijven van de Air Max 90 en een moderne Lunarlon-demper zolen van de Lunar Epic komen samen in een samenhangende vorm die de baanbrekende wereld van deze Nike-klassiekers nieuw leven inblaast.
De schoen neemt stukken van twee van de belangrijkste nike air max 1 dames sale-schoenen uit de geschiedenis, de 97 en de 1. Deze sneaker lijkt veel op de Jordan-hybriden van een decennium geleden, waarbij elementen van verschillende klassiekers met elkaar zijn versmolten om een ​​schoen te creëren. Het bovenwerk is een normaal Air Max 97-bovenwerk, opgebouwd uit verschillende kleuren corduroy, een eerbetoon aan Nike-hoeden uit de jaren 90. Het golvende bovendeel heeft groen, blauw, paars, oranje, zalm, grijs en bruin in verschillende niveaus door de voelbare aërodynamische lijnen van de AM97. Speciale details zijn gouden aglets, velcro-tongpatches met Swooshes en golven en een VA-> LA-graphic op de hieltab die de beweging van Sean van Virginia naar Los Angeles symboliseert. De zool van de schoen maakt gebruik van een gewone Air Max 1 zool, helemaal in het wit met een felrode zak in de lucht. De buitenzool heeft grijstinten, zalm en lichtblauw die bij het bovendeel passen.
Degenen die op zoek zijn naar comfort zullen nooit teleurgesteld zijn, want een groot aantal reviewers begroeten de adidas nmd r1 dames roze als een van de meest comfortabele schoenen die ze ooit hebben gedragen. Gezien dit alles, zou het niet verrassend zijn als kopers het moeilijk vinden om dit product te weerstaan ​​uit het kamp van de Three Stripes.
Geïnspireerd door de heritage basketbalstijlen van de adidas eqt dames sale-serie, brengen deze herenschoenen het gebeeldhouwde uiterlijk en de gelaagde uitstraling van klassieke tennisschoenen mee. Een stevige rubberen buitenzool draagt ​​bij aan de vintage-geïnspireerde stijl. Het gebreide bovenwerk heeft synthetische suède zijpanelen en de kenmerkende 3-Stripes band. Een TPU-steunstuk wikkelt zich rond de zijkant voor een opvallend profiel. Elk paar wordt geleverd met twee sets veters, zodat je je stijl kunt veranderen.
https://www.newrunnerreal.com/
Share: