nike air max plus tn ultra triple black | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
barnetete
barnetete Jul 19 '19

De nieuwste toevoeging aan onze Nike-collectie, The Lunar Charge Essential, biedt ontwerpelementen die zijn overgenomen van de meest iconische Nike-stijlen, zoals de nike internationalist dames zwart leer en Air Presto, en heeft ze samen gegoten om een ​​sportschoen te creëren voor het dagelijks leven. Uitgevoerd in een elastisch bovenwerk van textiel en neopreen met een binnenhoes voor een sokachtige pasvorm bieden deze het ultieme comfort met behoud van dat kenmerkende straatstijlgevoel.
In lijn met de huidige trend van Nike om unieke patronen aan hun sneakers toe te voegen, is de nike air max plus tn ultra triple black White geschilderd in een ultra schoon, volledig wit kleurenpalet. De tint is verstoord met een zwart geometrisch motief dat de laterale en mediale zijpanelen raakt, gevolgd door een gigantisch Swoosh-logo. Rond de achterkant is "Tn" -branding aanwezig, en onderaan, een met lucht doordrenkte middenzool, compleet met zichtbare bubbels, maakt deze enkele van de comfortabelste creps op de markt.
De nike m2k tekno wit beige herenschoen krijgt een verrassende update met gemengde dierenprints, neonaccenten en transparante inzetstukken, zodat je je sokkengame kunt demonstreren. Lichtgewicht schuimdemping biedt ondersteuning en zacht comfort.
Dit unieke en vrij gestroomlijnde ontwerp is geïnspireerd op de adidas nmd r1 black white red-ontwerpen met een vleugje gevoeligheid voor Tennis Hu. De schoen moet nog officieel onthuld worden, maar de onderstaande afbeeldingen laten een gelijkenis zien met zowel de NMD R1 als de Tennis Hu, waarbij ze signalen van beide namen. Het unieke bovenwerk heeft een web-overlay die over de bovenkant is gedrapeerd. Er is geen branding en geen BOOST-zool, waardoor een unieke nieuwe look in het proces wordt geschommeld.
https://www.regularsix.com/
Share: