nike cortez basic se | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
az1ai9sa
az1ai9sa Jun 19 '19


nike schoenen heren zwart Het silhouet van Nike Cortez werd in 1968 voltooid, samenvallend met de Olympische Spelen in Mexico, en zou oorspronkelijk de 'Azteken' worden genoemd na het sportevenement. Ondertussen had Adidas echter een nieuwe stijl ontwikkeld die de naam 'Azteca Gold' kreeg en dus werd na veel heroverweging de naam Cortez aangenomen.

nike schoenen wit dames Het is 45 jaar geleden dat de Nike Cortez werd vrijgegeven aan de wereld. De stijl heeft veel een scène gezegend, waaronder sport, film en de muziekindustrie. De Cortez is ook verschenen in verschillende iteraties, met name in nylon en leer, terwijl kleuren werden overgenomen die waren geïnspireerd op seizoenen, trends en beroemdheden.

nike schoenen outlet online De Nike® Classic Cortez-modeschoen zal voldoen aan je verlangen naar een premium schoen met op loopsport geïnspireerd comfort. Een bovenwerk van volnerf leer heeft een vloeiende stijl en een leuk ontwerp, waardoor dit een keuze is zonder aarzeling voor een jaren 70 geïnspireerde look.

nike cortez basic se De tussenzool bestaat uit EVA voor een indrukwekkend kussen en duurzaamheid die is gebouwd om lang mee te gaan. Een buitenzool van sponsrubber biedt superieure tractie door een klassiek visgraatpatroon.

https://www.schoenensize.com/
Share: