nike air vapormax flyknit dames | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
MateoGijn
MateoGijn Jun 3 '19
Nike heeft de adidas dames sneakers in de stof gekleefd en een beetje additional uitstraling gegeven met behulp van safari-afdrukken. De Air max 90 pas cher 1 Ultra Flyknit Firefox is zeker een knaller, met een bovenwerk dat traditie afsnijdt met gestroomlijnde materialen. Safari-afdrukken verschijnen op het spatbord, terwijl hun mesh-lucht bestaat uit zwarte Flyknit-materialen. Een gouden rustle, swish krijgt ook zijn aandeel in het safarileven, terwijl een scheutje rood hun voering doet verblinden voor een echte pop vehicle kleur.

De Nike Roshe Run Flyknit is terug in een rode oktober-achtige colorway met een prachtig adidas dames goedkoop-geweven bovenwerk dat past bij de natuurlijke loopzool, terwijl een witte Swoosh op het zijpaneel wat meer diversiteit toevoegt. De verborgen functie vehicle dit paar is ght vinden op de tong, waar een iriserende remove een aantal reflecterende accenten voor goede maat toevoegt. De Nike Roshe Operate is terug in een waanzinnige grafische exclusiviteit voor de dames. De nieuwste constructie van de Roshe Run is gericht op een gebarsten cementprint fulfilled een reeks lichtgrijs, zwart en de opvallende Ghosting Green.

De component is actually voorzien van een ademende vlieggebreide constructie en is actually gedrapeerd in een nike air max 95 korting sale blend van zeil / obsidiaan en wolf grijs, terwijl rode rode accenten worden aangebracht op de bovenste oogjes, merk hiel durante hiel eenheid. Alle aangehecht bovenop een frisse witte en meer comfortabele schuim tussenzool eenheid, het product is afgerond zwarte accenten op de buitenzool. Hun Nike Air Max 1 Ultra second . 0 Flyknit, de opvolger van de Air Max one Ultra Flyknit, wordt nu weergegeven in een vehicle zijn originele kleurstellingen.

Hun subtiele "animal" -uitgave nike air vapormax flyknit dames sale vehicle dit model heeft een faux-textuur die ergens tussen struisvogel en slangenhuid neerkomt om het model een zeer unieke look ght geven. Vanaf daar worden dingen vrij traditioneel gehouden met zwarte randen durante gouddetails op alle gebruikelijke plaatsen. De kwaliteit adivinar staat hier hoog within het vaandel en dit paar zal je zeker niet teleurstellen qua stijl. Adidas heeft behoorlijk stevige stappen gezet in hun wereld van de sneaker-technologie en vandaag duwen ze een lifestyle-model een beetje verder in de toekomst.
Share: