nike air force 1 high grøn | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
p7td6ygp
p7td6ygp Dec 18 '20

Nike Air Force 1 High til yeezyudsalg.com mænd er en af ​​de mest ikoniske sneakers gennem tidene. Air Force 1 High, der altid var stor og ansvarlig, debuterede på basketballbanen i 1982 som den første Air-polstrede basketballsko i Nikes historie. Overgangen fra domstolen til gaderne, efterhånden som teknologien skred frem, blev Air Force 1 High hurtigt et hæfteklammer til både fritidstøj og ydeevne.

Nike har forvitret sin Air Force 1-støvle med GORE-TEX. Skoens topkonstruktion er domineret af slanke sort fuldkornslæderoverdel suppleret med nike sko dame hvid tonale materialer som ripstop og gummi. ”Nike” -mærket er præget på tungen efterfulgt af en velcro-ankelrem og et sæt flade snørebånd, der dækker forfoden. En stor Swoosh dækker sidevæggene, hvorunder et broderet "GORE-TEX" -mærke er ætset. Andre funktioner som subtile perforeringer på toeboxen og en kontrastfarvet, brun tykt mellemsål af tyggegummi færdiggør skoens utilitaristiske design.

Militærinspireret og vejrtestet, denne mid-top tager på sig en ikonisk Nike sneaker sport Gore-Tex® nike air force 1 high grøn vandtætning og en grippy slæbt sål. En indvendig ripstop-støvle lynlås op foran for at kunne tilpasses udseende og cinches øverst for at holde elementerne i skak. Signatur Nike Air-dæmpning sætter pålidelig komfort under hvert trin, uanset om du er i naturen eller på gaden.

Nike Air Force 1 High “Triple Sort” er Tjek ud en skyggefuld gengivelse af en af ​​tidenes største sko. Utvivlsomt et popkulturikon, Air Force 1 er elsket af berømtheder, stilstjerner og alle derimellem. High-top-modellen, der ses her, er udstyret med en sort læderkonstruktion. Tonale overlays på forfoden og hælen samt en mørklægning af swoosh på midterpanelet holder trit med stemningen. En justerbar sort nylon ankelrem giver en brugerdefineret pasform til bæreren. En sort sål med tonal “Air” branding på hælen fuldender looket.

https://www.yeezyudsalg.com/
Share: