Converse Chuck '70 Nautical Prep Hi Obsidian/Roze/Egret | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
cdsaf
cdsaf Nov 26 '20



Het winterklare en waterdichte silhouet is uitgevoerd in de kleurstellingen checkschoen.com en benadrukt het all-over zachte witte schaakbordpatroon van het bovenwerk. Merkhits zijn te vinden op de binnenste Converse enkel patch, hielplaat en de PrimaLoft-tag bovenop de hielstiksels. Beide iteraties rusten op de klassieke witte tussenzool en zwarte voering die aan elkaar is vastgemaakt met bijpassende witte veters voor een strakke afwerking.


Hoge en lage top iteraties zijn beide aanwezig, elk gekleed in zwart / zeil of Converse Schoenen Heren kleurenschema's. Het canvas bovenwerk van elk paar is bedekt met een all-over print, met een effen rood hart op de laterale kraag omgeven door verschillende omlijnde harten op zowel de hiel als de voorvoet - wit op de zwarte paren, zwart op de zeilparen. De overlappende stofstrepen op de hiel voegen contrast toe, en een kenmerkende Converse ster-badge behoudt zijn plaats op de mediale kraag van de Hi.


Voor het voorjaar van 2020-seizoen brengt Converse ons een opnieuw uitgevonden versie van de klassieke Converse Chuck '70 Nautical Prep Hi Obsidian/Roze/Egret. De comfort-eerste details zijn er allemaal, plus duurzaam suède en patchwork-accenten. Het suède van topkwaliteit dat op het bovenwerk verschijnt, wordt perfect aangevuld door patchworkpanelen en de klassieke geprinte Chuck Taylor-patch.


De sneakers gebruiken een upcycled bovenwerk van ruw canvas in een Egret-tint. Het materiaal is Speciale Prijs nieuw katoen en 30% biologisch katoen. Details van het materiaal zijn onder meer ruwe, verhoogde naden rond de eyestays, toebox, hielstrips en de kenmerkende badge van Hi op de mediale kraag. De oogjes en de neus zijn veranderd, omdat metaal is vervangen door rubber ten gunste van respectievelijk dik gestikt garen en meer canvas.


https://www.checkschoen.com/
Share: