Avsluta utseendet är en White Boost mellansåla | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
dagao29
dagao29 Jun 4 '19
Anländer till en Legend Purple / Cloud White-Active Adidas Yeezy Boost 350 V2 Dam Tint / Cloud White-Clear Brown färgscheman. Skon har en futuristisk snurr på den klassiska vintagestilen genom att para den arkiviska övre med en Boost mellansåle. Dess övre är konstruerad i en blandning av mocka och mesh för en andningsbar känsla och texturerad look.

Adidas NMD R1 Dam har kommit långt ifrån att vara en outlänkt designprototyp på 80-talet. Det är nu bland silhuetterna på framsidan av Trefoil Brands livsstilinsatser, och det kommer att falla i en "Triple White" -färgsväg som är perfekt för de varmare dagarna framåt. Som en sko som vanligtvis kallas för mörka eller jordiska toner för tidigare utgåvor, är det lite intressant att se Kamanda i en luftigare stil, presenterad med en mjukvit vit mocka övre som accentueras av en vitmaskig tunga och vit läderhalsdel. Den mjölkiga vita yttersålen har sedan en djärv, toothy slitbana - inspirerad av dragmönstret från den tidlösa adidas Samba - för att lägga till en hälsosam dos av fotbollstil stil. De avslutande märkesvarorna hålls så små som en perforerad Three Stripe-grafik och en guldfolie Kamanda-stämpel kompletterar utseendet.

Adidas NMD XR1 Dam har inte mycket att bevisa att antingen läger, men Adidas har ändå uppedat både energiåtergången och komforten hos skon och förändrat sitt utseende (lite). Eftersom så mycket älskad som den tidigare inkarnationen var, i modeformen, som i löpning, kan du inte bara stå stilla, om du förväntar dig att komma någonstans.

https://www.skortmall.com/
Share: