De afsluttende mærkevarer berøres | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
dagao29
dagao29 Jun 4 '19
Ankommer i en Legend Purple / Cloud White-Active Purple og Ecru Tint / Cloud Hvid-Clear Brown Adidas Yeezy Boost 350 V2 Billigt. Skoen har et futuristisk spin på den klassiske vintage stil ved at parre arkivens øvre med en Boost mellemsål. Dens øvre er bygget i en blanding af ruskind og mesh for en åndbar følelse og struktureret look.

Adidas NMD R1 Billigt er kommet langt fra at være en uudleveret design prototype i 80'erne. Det er nu blandt silhuetterne på forsiden af ​​Trefoil Brand's livsstilsindsats, og det kommer til at falde i en "Triple White" -stil farveway, der er perfekt til de varmere dage fremover. Som en sko, der typisk kaldes mørke eller jordiske toner til tidligere udgivelser, er det noget interessant at se Kamanda i en mere luftig stil, præsenteret med en blød, hvidhvid suede øvre, der er accentueret af en hvidmasket tun og hvid læderhæl stykke. Den mælkehvide ydersål har derefter en fed, toothy slidbane - inspireret af trækkraften fra den tidløse adidas Samba - for at tilføje en sund dosis fodbold stil. De afsluttende mærkevarer berøres så lidt som en perforeret Three Stripe grafik og et guldfolie Kamanda-frimærke fuldender udseendet.

Adidas NMD XR1 Billigt har ikke meget at bevise for begge lejre, men Adidas har ikke desto mindre oped både energiudbyttet og komforten af ​​skoen og ændret sit udseende (lidt). Fordi så meget elsket som den tidligere inkarnation var i modeens verden som i løb, kan du ikke bare stå stille, hvis du forventer at komme overalt.

https://www.skotmall.com/
Share: